Ha kész az oldalunk akkor úgy gondolom meg kell mutatnunk mindenkinek.

Tehhát az oldal működik. Most kell egy tárhely,vagyis egy olyan szerver ahol az oldalunk tárolódik és ide kapcsolódik mindenki aki beírja a domain nevünket. azt hogy www.valami.hu, vagy com vagy org, vagy akármi.

Egyenlőre regisztráljunk be egy ingyenes tárhelyre ez vagy www.fw.hu vagy www.uw.hu

vagy valami ingyenes tárhelyszolgáltató. A hátránya hogy az oldalad felett egy reklám fog állandóan megjelenni,és az hogy a kiválasztott domain név ztán vagy uw vagy fw vagy valami még meg fog jelenni.

Amikor beregisztráltál kapsz egy emailt amivel beélesíted a regisztrációd, és a kapott kódokkal be tudsz lépni a tárhelyedre.

Az oldalt egy ftp programmal kell feltölteni. A legismertebb a total commander.

Én most mégis egy másik feltöltőt ajánlok,amit szintén a korábban említett hasznos.net oldalról tudsz letölteni.  Unreal commander a neve ingyenes. A renszer menüben találod meg az oldalon.

Ha feltöltötted a programot akkor telepíted. Mindent elfogadsz és már települ is!

van egy FTP ikonja, bökj rá. Úgy néz ki mint egy háromszög és egy ide-oda nyíl van rajta.
itt új kapcsolat megadása

kapcsolat neve = amit akarsz pl az oldalad neve ékezettel.
kiszolg neve = ftp.uw.hu (ultrawebnél)
felhasználói név = amit megadtál
jelszó = ultraweb jelszavad
alul a passzív mód kipipálása.
Utánna OK, és megjelenik a listában, most nyomhatsz a kapcsolódásra. Connect
tádááámmm!!!!

Két rész látható előtted! Az egyik a kapcsolódáskor egy üres részt ad ki. Ide kerül az oldalad.

A másik egy csomó zagyvaság ami a gépeden van Itt kellene megkeresned a kész oldalad.Tallózni!!!

Általában a :document settings , utánna az asztal, és már elő is került ha oda mentetted.

Itt ha megtaláltad, akkor akkor nagy örömök közepette itt a feltöltő programban rákattintasz a mappára, és már ki is listázza neked az egyik lapjára. A másik lap a programban még mindig üres! Na most a program legfelső sorában van egy felsorolás:

File,Mark,Commands,Net, meg minden más. nekünk a Mark szó kell ide kattintunk.

Az tudni kell hogy az aktív ablakkal dolgozik a program mindig!!! Úgy tudjuk meg hogy melyik az aktív ablak hogy annak a teteje sötétebb csíkban pompázik. A C:/** csík.

Na most amikor az az ablak aktív amelyikben megkerestük az oldalunkat és kilistáztuk az legyen aktív, tehát sötét a felső csíkja. Na most megint vissza a Mark menüre. kiválasztuk a Select all menüt ez az első. és rákattintunk. Ekkor kijelöli az oldalunk kilistázott összes elemét. A másik oldalon van az üres tárhelyünk,ha a connet bekapcsolva maradt.

Na most legalul az F5 copy feliratra kattintunk. És már el is kezdődik az oldalunk feltöltése a tárhelyre! Türelmesen kivárjuk, és ha végzett megnézzük hogy minden sor át lett e írva a másik lapra. Ha igen akkor bezárjuk és szólunk a családnak hogy nézze meg a kész oldalunkat a neten. Beirjuk a böngészőbe a választott felhasználónevet meg hogy pont uw.hu és nagy vigyorral mutogatjuk hogy mit alkottunk.Terészetesen a fw akkor azt, ha később saját domain nevünk lesz akkor csak a kiválasztott domain név és kész.

A következőkben elkezdődik a mélyvíz!!!!

Mit kezdjünk az oldalunkal???

A bejegyzés trackback címe:

https://sikerplaza.blog.hu/api/trackback/id/tr45891207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zinikus 2009.03.23. 16:48:22

Hol a folytatás? Köszi! Z.
süti beállítások módosítása