Holnap folytatjuk a weboldal írást.

Most a sikerplazaról szeretnék egy pár szót szólni.

Ez az oldal megmutatja hogyan építhetsz egy online vállakozást. Aki eddig ellenséges emailokat írt az kérem ide írja a megjegyzéseit,és ne elbújva a háttérben a saját emailomra. Legyen már bátor! Én senkit nem kötelezek semire! Az hogy mgetanítok embereket arra ogy hogyan haladjanak előbbre úgy hogy közben nem áll fölötte egy hajcsár főnök az az én és annak a dolga aki velem csinálja ezt az egészet.

Ha a "tisztelt" hozzászóló le akarja tiltani mindazt az információkat és anyagokat amiket ide leírok,hát... sok sikert hozzá!

Azt üzenem még hogy nem fogok senkivel társulni! Még ha megfenyegetnek sem! Ezek az anyagok az én korábbi vállalkozásaim kialakításának mintái,és nem valami az ön által kitalált vállalkozásáé!

Most pedig folytassuk azzal hogy hogyan is fog ez az egész vállalkozás kinézmi.

Tehát megtanuljuk a weboldal írást. Utánna elkészítünk egy,vagy több olyan oldalt, ami pénzt fog termelni. Az oldalaknál figyelembe kell vennünk azt hogy mivel is akarunk foglalkozni. Már most is elkezdhetjük összeírni egy exel táblázatba azokat a szavakat külön sorba rendezve, amikkel szeretnénk foglalkozni. Úgy csoportosítsuk,hogy egy témakörhöz írjunk egy csomó olyan rokonértelmű szót amivel a továbbiakban dolgozni fogunk. Pl: Felirjuk hogy autó csoport. ez alatt egy csomó olyan szó ami az autóval kapcsolatos és az inetrneten is beírnád keresőszóként. Tehát: Autó, alatta: autókereskedelem,autóalkatrész,autómosás, autóalkatrész stb.

Ez csak egy példa. Bármit írhatsz ami érdekel, és ha lehet több fő tevékenységet.

Aztán ha kész akkor majd leírom hogy mit kell ezzel a hatalmas listával csinálni.

Az elvárás legalább 10-15 fő tevékenység, és ehhez legalább 30-50 címszó.

Ebből a listából lesz pénzed, úgy csináld lelkiismeretesen. Nem kell holnaputánnra.

Holnap még  weboldallal folytatjuk. Lesz mindegyikhez video!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sikerplaza.blog.hu/api/trackback/id/tr5731249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása