Több olvasóm az első lapon megadott emailre ír folyton. Nem fogom levenni a linket,de jobb volna ha ide írnátok.

Nem kell szégyelni hogy valaki pl.: 44 éveiben járó hölgy a jászságból. Szerintem eddig a legaktívabb olvasóim közé tartozik. Amikor majd bevételei megjelennek akkor irigyei lesznek és nem (ahogy ő írta kicikizői).

Ez a blog nem a profi webszerkesztőknek készül! Bár ahogy a közmondásból is megtudhatjuk a "a jó pap is holtáig tanul".  Na de vissza az eredeti témánkhoz.

Mire jó ez az egész?

1.Ha megtanulsz weboldalt készíteni, a tudásod anyagiakra tudod átváltani. Ha nem csinálsz magadnak pénzt termelő weboldalt, akkor  másoknak készíthetsz oldalakat. Vannak akik nagyon jól megélnek ebből. Csak körbe kell nézni, a környezetedben, és olyan cégeket magánvállalkozókat kell keresni akiknek nincs weboldaluk. Vannak családok is akik maguknak készítettnek weboldalt. Nagyon sokan vannak,akik igénybe fogják venni a szolgáltatásod!

2.Készítesz magadnak weboldalakat, mert nem biztos hogy a programunk végén egy oldal eléri a számodra elegendő bevételt, és ebből lesz bevételed. Úgy gondolom hogy ez az igazi előrehaladás, különösen hogy most igen erős megszorítások lesznek a kormányunk részéről,és az emberek nagyon meg fogják gondolni,hogy hova fizetnek és miért. Ezért is aki ezt az utat választja nagyon figyelmesen tegye azt amit leírok, és ne vegye félválról hogy ez úgysem fog működni, mert nekem egyre több bevételem van a már elindított oldalaimból. Az hogy még csinálok előttetek egy-két pénzt termelő oldalt, és ezt megmutatom nektek azért van, mert az előzőekben úgy tapasztaltam hogy a kezdőknek van a legjobb ötlete, egy új vállalkozáshoz a neten, és szerintem most is kapok olyan ötletet amit a magam hasznára tudok fordítani. Én pedig megmutatom hogyan is működik a pénzt termelő oldalak készítése. Tehát kéz-kezet mos. Vagy valami ilyesmi.

Lehet hogy most meglepődtetek,mert sok olyan ajánlat van aki ingyen kínál mindenféle meggazdagodási útmutatót. Szerintem ennek a fele sem igaz. Én megírom mit miért teszek. Szerintem ha az elején már nem vagyunk őszinték, később túl misztikusnak és hihetetlennek fog sikerülni ez az egész. Amikor az oldalaink már a pénzkeresés kapujában fognak állni.

Aki úgy dönt hogy pénzt termelő oldat készít,még mindig készíthet mellette másoknak oldalakat.Tehát nem is egy bevételi forrása lesz.

Akkor tehát: Ne csak olvasd Csináld!

A bejegyzés trackback címe:

https://sikerplaza.blog.hu/api/trackback/id/tr33721622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása