Hogyan készíts egy olyan vállakozást ami rengeteg pénzt hoz?

 

Megmutatom. Lépésről lépésre kövesd!

Létezik egy sikertörvény? Minden bizonnyal. Megtanulható? Egészen biztosan. Miért nem ismeri akkor mindenki? Azért mert kívülről nem képes felismerni:mert rejtett, megfogatatlan és természetfeletti titok. Vajon az emberek miért nem tudják szavakba önteni,pedig alkalmazzák anélkül is,hogy tudnának róla?

Egyáltalán nincs szó mágiáról vagy boszorkányságról. A sikertörvény is misztikusnak fogható fel,hiszen csak azzal,hogy elolvassuk,még nem lehet igazán megérteni. A szavaknak bizonyos megvilágításba kell kerülniük ahhoz, hogy a valódi értelmük megjelenhessen.

Hogy a törvény jelentését megragadhassuk,fontos hogy a pénzzel kapcsolatban korrekt elképzeléseink legyenek. Minthogy ez az írás ugyanúgy szól a tájékozatlanokhoz, mint a tanult emberekhez, nem szeretném a tudományomat fitoktatva felsorakoztatni a pénz külömböző szempontokból megfogalmazott definíciójit, hanem megelégszem annak az egy meghatározásnak az ismertetésével,véleményem szerint, a siker rejtett rejtett törvénye megérthető. Ime:

A pénz későbbre halasztott szolgáltatás.

Más megfogalmazásban: ha van pénzünk,azt bármilyen szolgáltatásra átválthatjuk egy későbbi időpontban. A pénzünk ellenében élelmiszert ad a boltos, megkapjuk a drogériában a toalettcikkeket,a háztulajdonos pedig bérbe adja érte a lakását. Röviden: az egész civilizált világ a különféle szolgáltatások cseréjén alapszik.

Ha például egy öltönyre van szükségem,akkor egyfajta szolgáltatást nyújtok a munkaadómnak a fizetésem, a későbbre halasztott szolgáltatás ellenében. A kereskedőtől megkapom az öltönyt a pénzem ellenében, amely viszont az ő számára jelent egy későbbre halasztott szolgáltatást, mert ezzel fog fizetni a fűszeresnél. Ez a körfolyamat ismétlődik vég nélkül, a pénz száz meg száz kézen megy keresztül, hogy fizesse a kapott szolgáltatást. Mindenki,akinek pénze van,már nyújtott valamiféle szolgáltatást,és még nem kapott meg egy másfélét. Mindenki akinek pénze van, jogos várományosa különféle szolgáltatásoknak.

A pénz gyakorlati értéke abban a tényben rejlik,hogy használatával az egyik ember által nyújtott szolgáltatás átváltható egy másik ember által nyújtott szolgáltatásra. Megvehetek egy öltönyt akkor is, ha a kereskedőnek nincsen szüksége a szolgálataimra. Készségesen kiszolgál engem,mert én is nyújtottam szolgálatot másoknak. Az emberek csak akkor fogják megtagadni,hogy szolgáltatást nyújtsanak nekem,ha én sem nyújtottam senkinek.Természetesen,ha úgy akarom, nyújhatok szolgáltatást úgy is,hogy semmit sem kapok cserébe,sem pénzt,sem szolgáltatást. De hosszú távon nem tudunk úgy élni hogy ne fogadjunk el szolgáltatást. Előbb-utóbb kénytelenek vagyunk szolgáltatásokat elfogadni,vagy pénzt-amelyet majd később váltunk szolgáltatásra-a saját szolgálataink fejében.Most bizonyára sokan ellentmondanak nekem de gondoljunk csak bele:

Az imént leírt tények a becsületesen pénzt keresőkre vonatkoznak.Vannak még különféle pézkeresési módszerek, vagy nagyritkán hatalmas nyereségek a lottón stb.

A "másfajta" pénzkeresési módszereket máskor tárgyaljuk. Legyen egyenlőre elég az hogy nagy hátránya hogy illegális pénzkereséskor sok ellenség és mégtöbb Álbarát vesz majd körül. Akik csak a pénzedet akarják. Tehát ugyanúgy ők is "másfajta" pénzkeresők. Ez a vagyonodás nagyon kis ezrelékben hozza meg a nyugalmat és a boldogságot.

A jobbik eset ha vagyont nyersz. Viszont ekkor is megjelennek az Álbarátok és az irigyek belőlük lesz a legtöbször ellenség.

Ha viszont te magad dolgozol meg a vagyonodért, akár kétkezi munkával,vagy jó ötletből elindított vállalkozással vagy korszakalkotó felfedezéssel, az emberek tisztelettel fognak rólad beszélni.

Egy kicsit ízlelgesd a következő idézetet.

"Aki naggyá akar lenni közöttetek,az lehajol az emberek szükségleteihez,aki pedig első akar lenni közöttetek,az azon a területen tesz szolgálatokat másoknak,amihez a legjobban ért."

Úgy gondolom, hogy a kedves olvasó már kész a misztikus sikerrecept első szabályának befogadására.

Megnézzük hogy hogyan lehetsz sikeres és gazdag egy egyszerű vállakozással. Megmutatom lépésről lépésre hogyan építs fel egy válallkozát úgy hogy otthon a számítógépednél kell lenned. De a többi igérgetéssel szemben itt dolgoznod is kell elég sokat és komolyan amíg be nem indul az egész és automatikusan helyetted fog dolgozni.

 Mindenben segítek és együtt fogjuk csinálni.Nem kell programozói tudás!

Ha bármi kérdésetek vagy észrevételetek van irjatok: babolcsai@kozeppontban.hu    vagy a legegyszerűbb ha itt a blogon tartjuk a kapcsolatot.

A következő bejegyzés:

  Kezdjük először a siker szabályaival.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sikerplaza.blog.hu/api/trackback/id/tr91655774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása